Image
Top
MENU

Din-akupunktør

Tættere på Annemette

Mette

Bag Din-Akupunktør står jeg, Annemette Elkjær, som oprindeligt er uddannet sygeplejerske. Et af sygeplejens formål er at hjælpe patienter til selvhjælp. Den målsætning har også været gennemgående for mig i mit virke – både i forhold til min rolle som behandler og i forhold til min fortsatte kompetenceudvikling.

I respekt for klientens integritet og egne ressourcer samarbejder jeg med klienten om at genskabe og vedligeholde helbred og opnå varig fysisk, følelsesmæssig, mental og psykisk balance.

Jeg er uddannet TCM-akupunktør og mine behandlinger er baseret på Traditional Chinese Medicine (TCM), som tager udgangspunkt i en holistisk forståelse af mennesket som værende i en proces, der kan påvirkes i retning af et ønsket dynamisk balancepunkt.

Jeg er uddannet fra AkupunktørAkademiet, der promoverer sig som landets bedste TCM-uddannelsesinstitution indenfor kvalitet, kvantitet og undervisnings-kapacitet. Du kan læse mere om min faglige baggrund under menupunktet Uddannelse.

For at vedligeholde min egen kropslige såvel som mentale balance praktiserer jeg dagligt qi gong og mindfulness meditation.

Jeg tilbyder TCM-behandlinger både på Frederiksberg og i hjertet af Fyn på Helsegaarden, som er stiftet af min kollega og søster Tine Elkjær. Derudover er jeg tilknyttet veteranprojektet Veteran Jumpstart, et holdprogram, der er udviklet til veteraner med senfølger som PTSD

Læs vores artikel fra januar 2014 i Midtfyens Posten om Helsegården
(forsiden og side 8-9)

Jeg er medlem af den faglige brancheorganisation Praktiserende Akupunktører (PA) og er Registreret Alternativ Behandler (RAB).